FRI FRAKT!

Undervattensdrönare online

Vi har kompletta paket som tar dig till första dyket på nolltid!

Välj och vraka ur våra kategorier, vi har även färdiga paket med UV-drönare som har allt du behöver för att komma igång

Se något nytt VARJE DAG – köp en Undervattensdrönare

Vår vackra planet kallas inte för ”Den blå planeten” utan anledning. Mer än 70 procent av jordens yta täcks av vatten. Man beräknar att så mycket som 95 % fortfarande är outforskat i våra hav och det beror givetvis på att vattnet inte är det naturliga element för människan att vistas i.

Svårtillgängligt men väldigt lockande

Alla uppskattar vi ett dopp i det blå när vädret tillåter och några av oss går så långt att vi lär oss dyka med dykutrustning för att få uppleva mer av vad som döljer sig under ytan - för det är ju en alldeles magisk värld! Men det är omständigt och ofta alldeles för komplicerat på grund av temperatur och djup - och ibland alldeles för farliga djur. Riktiga ubåtar är spännande, men inget som finns att tillgå för gemene man, så vad finns då kvar om man verkligen vill utforska hav och sjö?

Undervattensdrönare – Djupets nya utforskare

Fram till ganska nyligen fanns ingenting och man fick nöja sig med att gissa, drömma och spekulera; eller ta del av bilder och berättelser från de lyckliga få som haft mod, tillgångar och pengar nog att ta sig ner dit man själv hade velat ta sig. Men nu finns det ett nytt sätt och det är tillgängligt för alla; kostar förhållandevis lite pengar och ger nya möjligheter som man innan knappt ens kunnat drömma om. Undervattensdrönaren är här och den är en liten revolution!

Koppla upp din UV-drönare och bli en del av communityn

Du kan givetvis koppla upp din UV-drönare från OpenRov till datorn och vidare ut på internet. I OpenExplorer kan du skapa en egen dagbok där du registrerar dina dyk och delar med dig av dina äventyr i communityn. Samtidigt kan du givetvis ta del av andra undervattensdrönares utflykter i den outforskade världen under vattenytan.

OpenROV startpaket

Undervattensdrönaren från OpenRov klarar djup ända ner till 100 meter så det är en tålig liten ubåt, perfekt för alla möjliga äventyr under ytan - grottor, vrak och vattendragets spännande flora och fauna. Sladden till OpenRov är 100 meter lång, så man behöver inte oroa sig för att den ska falla djupare än den tål, vilket är en ganska viktig detalj. I framtiden kommer vi att ha ett större utbud från flera olika märken men OpenRov's UV-drönare är perfekt att börja med!

Undervattensdrönare

OpenROV's UV-drönare

Det finns lite olika modeller av undervattensdrönare på marknaden men en som är väldigt smidig och prisvärd är en från märket OpenRov. OpenRov tillhandahåller en sladdstyrd undervattensdrönare som alla kan lära sig att använda. Den kan användas i sjö såväl som hav och från vattenkanten såväl som från en båt. Den är en flexibel apparat som ger dig tillgång till livet under havsytan snabbare, smidigare och billigare än någonsin tidigare.